Industry

Cu Wizz Air din Chisinau spre Bologna si Londra

Wizz Air anunta noi rute din Chișinău spre Bologna și spre Londra. Biletele pentru ambele destinații sunt disponibile din 16 iunie pe www.wizzair.com.

Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie și vor fi operate inițial miercurea și duminica. Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta. Wizz Air oferă deja zboruri cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Veneția Treviso și Milano Bergamo.

Screen Shot 2015-06-16 at 1.14.20 PMDaniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: “Suntem fericiți să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chișinău.” Foto: Rares Mandu.

Leave a Reply