Concurs

CONCURS: Austrian te trimite la New York!

By 21-05-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

Aveti un blog si vreti sa ajungeti la New York? Atunci Austrian Airlines Blogger Challenge este fix concursul la care trebuie sa participati. Deadline-ul pentru inscriere: 2 iunie.

Punctul de plecare in aventura este Viena. Austrian Airlines va trimite la New York nu unul, ci doi bloggeri. Primul va ateriza pe aeroportul JFK, iar al doilea – pe Newark. Cei doi vor primi numeroase sarcini, atat in zbor, cat si la sol. Evident, ei vor trebui sa scrie despre experienta Austrian Airlines pe propriul blog. Pana la finalul competitiei, cel care are cele mai multe LIKE-uri si SHARE-uri si RETWEET-uri pe canalele social media (Facebook, Twitter, Google+) va fi declarat castigator. Marele premiu? Un pachet Premium Frequent Flyer care contine 50.000 de mile si un card Gold Austrian Miles & More MasterCard gratuit timp de un an.

Ce trebuie sa faceti?

Pentru a va inscrie trebuie sa aveti peste 18 ani si propriul blog. De asemenea, sa stiti bine engleza vorbita si sa nu aveti nimic in program intre 2-7 iulie, perioada in care ati putea merge la New York. Daca indepliniti aceste conditii, scrieti un articol in Word de maxim 1600 de caractere prin care sa le explicati celor de la Austrian de ce sunteti persoana perfecta pentru Blogger Challenge. Cateva fotografii din aventurile voastre de pana acum atasate textului nu strica, fiind recomandate. Daca nu vreti sa scrieti, puteti trimite un video de 2,5 minute si o scurta descriere la online@austrian.com. Ulterior, Austrian Airlines va alege cei mai buni 8 bloggeri si va publica articolele / clipurile pe www.red-blog.at. Juriul Austrian si publicul vor decide apoi cele doua nume care vor merge la New York pentru duelul final.

Deplasarea la New York

6 zile in Big Apple, zborul, cazarea si provocarile fiind din partea Austrian Airlines. Va trebui sa va achitati de sarcini pe cat de bine posibil, sa scrieti pe blog despre experientele avute in indeplinirea lor si sa le share-uiti pe canalele social media. Si conturile social media Austrian Airlines le vor share-ui, astfel ca blogul vostru va fi in prim-plan. Dupa terminarea task-urilor, numarul share-urilor, like-urilor si retweet-urilor pe Facebook, Twitter, Google+ primite de fiecare blog vor fi numarate. Daca blogul vostru are cel mai mare scor, felicitari! Ati castigat.

Mai multe informatii despre concurs, pe blog-ul Austrian Airlines.

Leave a Reply