Industry

Călătorii apreciează CDG Paris

alt

Un studiu efectuat de CSA (www.csa.eu) arată că gradul de satisfacție al călătorilor ce tranzitează aeroportul Paris CDG este de 91%.

Cei intervievați au apreciat viteza de efectuare a procesului de check-in (89%), accesul la zonele de îmbarcare (91%), curăţenia aeroportului (94%), siguranţa (96%) şi ambientul (95%) din diferitele zone amenajate pentru pasageri. De asemenea, 9 din 10 pasageri s-au declarat mulţumiţi de serviciile oferite pe aeroport. Totodată, 71% dintre călători au declarat că şi-au schimbat în bine imaginea asupra aeroportului CDG din Paris după efectuarea unei călătorii cu escală aici.

Sondajul a fost efectuat într-o perioadă în care aeroportul parizian a suferit transformări semnificative în urma unor investiţii ce totalizeaza 580 milioane de euro. Au fost create noi infrastructuri ca zona de îmbarcare M a terminalului 2E, unde pasagerii Business Class beneficiază de cel mai mare lounge din reţeaua Air France. Noua infrastructură este dedicată curselor lung curier Air France şi poate gestiona până la 7,8 milioane pasageri. La finalul acestor investiţii, noul hub din Paris CDG va putea gestiona un trafic de circa 42 milioane de pasageri anual.

Leave a Reply