Industry

Ce preferă călătorii Wizz Air

alt

De la 1 august 2012 Wizz Air a implementat perioada de probă a noii politici a bagajelor pe ruta Katowice (Polonia)-Londra Luton. Iată primele rezultate.

Printre pasagerii care au rezervat bilete după anunţul din 9 iulie, 10% au achitat online pe www.wizzair.com tariful de 10 euro pentru bagajul de cabină mai mare. Un număr mai mic de pasageri au ajuns la aeroport fără să fi plătit tariful pentru bagajul de cabină mai mare, fiind nevoiţi să achite pe loc un cost mai mare. Cei care au achitat opţiunea de bagaj de cabină mai mare au beneficiat de îmbarcare prioritară, în faţa pasagerilor cu bagaje mici, şi nu au întâmpinat probleme în depozitarea bagajelor în compartimentele de deasupra scaunelor.

De la data începerii acestei perioade de probă, 1 august 2012, nu a fost raportată nici o întârziere ca urmare a descărcării bagajelor de cabină în exces. Trend-ul demonstrează faptul că pasagerii preferă să călătorească cu bagaje puţine şi să aducă la bord bagajele mici acceptate gratuit, lucru ce conduce la economii şi la un consum mai redus de combustibil. Perioada de probă va continua timp de o lună sau până când rezultatele vor fi concludente.

Leave a Reply