Special Offers

Bucuresti-New York si retur 479 EUR, Bucuresti-Lisabona si retur 170 EUR

Pe 6 si 7 ianuarie, promotia TAP Portugal aduce 15% reducere din tariful final (cu taxe incluse) pentru toate destinatiile din reteaua TAP, zboruri dus-intors cu plecare din Bucuresti.

Pentru a beneficia de reducere trebuie sa introduceti codul NYEARPROMO atunci cand rezervati biletele pe flytap.com. Perioada de calatorie: 15 ianuarie – 11 februarie, 22 februarie – 19 martie si 7 aprilie – 31 mai. Preturile de mai jos sunt valabile pentru calatorii dus-intors cu plecare din Bucuresti. Spor la rezervat!

Pentru destinatiile lung si mediu-curier (Brazilia, SUA, Columbia, Panama, Venezuela, Maroc, insulele Capului Verde) si insulele Azore, pentru care nu exista conexiune in aceeasi zi, TAP Portugal ofera cazare cu mic dejun inclus la Lisabona si serviciul de transfer intre aeroport – hotel – aeroport, incadrul programului „Bom dia Lisbon”. In cazul in care innoptarea este necesara pe ambele sensuri de calatorie, puteti beneficia de aceasta facilitate si la dus si la retur. In acest sens, trebuie sa trimiteti un email cu detaliile rezervarii, ulterior emiterii biletului de calatorie, pe adresa tap-ro@ceaviation.eu.

ON-BOARD / Bucuresti-Lisabona si retur cu TAP Portugal.

Screen Shot 2015-01-06 at 10.36.01 AM

Leave a Reply