Industry

VIDEO: British Airways și Sărbătorile de iarnă

alt

British Airways estimează că vineri, 3 ianuarie, va fi cea mai aglomerată zi pentru companie, aproape 102.000 de pasageri urmând să revină acasă, din vacanță, cu zboruri BA.

Compania, membru oneworld, a anunțat că peste 115.000 de oaspeți au călătorit în rețeaua sa pe 20 decembrie, atunci când a început vacanța de Crăciun. În ziua de Crăciun, angajații British Airways au primit 30.000 de călători în rețeaua companiei, aceștia fiind întâmpinați cu preparate din curcan și tradiționala budincă de Crăciun. Tot pe 25 decembrie 175 de avioane British Airways a decolat spre diferite destinații, în prima zi de Crăciun 955 de piloți și 3546 de însoțitori de zbor BA fiind de serviciu. Compania britanică a estimat că între 16 decembrie 2013 și 5 ianuarie 2014 aproape două milioane de pasageri vor apela la serviciile sale în cele 166 de destinații spre care zboară.

Potrivit acelorași estimări, cele mai populare destinații din rețeaua BA sunt, în perioada Sărbătorilor de iarnă, New York, Scoția și Caraibe. În ceea ce privește 2014, British Airways crede că cele mai populare destinații vor fi: Albuquerque (SUA), Austin (SUA), Johannesburg (Africa de Sud), Rio de Janeiro (Brazilia), Leeds (Marea Britanie), Chengdu (China), Santorini (Grecia), Glasgow (Marea Britanie), Oporto (Portugalia), Hong Kong (China), Moscova (Rusia), Mykonos (insulele grecești) și Malta.

http://www.youtube.com/watch?v=J8RCeQwWR1k

Leave a Reply