Industry

British Airways anunță noi destinații

alt

După ce în decembrie 2012 a lansat zborurile spre Seul, British Airways anunță noi destinații. Totodată, compania a oferit detalii suplimentare despre Airbus A380 și 787 Dreamliner.

Cu ocazia conferinței de presă susținută în București pe 2 aprilie, Emil Delibashev – Comercial Manager Balkans & Hungary – a oferit informații interesante despre noile destinații BA, despre cel mai mare program de investiții din istoria British Airways dar și despre Airbus-urile A380 și Boeing-urile 787 pe care compania le va primi.

Cei care doresc să zboare spre Seul cu British Airways – destinație lansată în decembrie 2012 – pot beneficia de prețuri reduse cu 9%. Promoția este valabilă pentru bilete achiziționate până pe 23 aprilie, pentru călătorii ce vor avea loc între 4 aprilie – 25 iunie 2013. Iată prețurile valabile pentru un bilet-dus întors, cu toate taxele incluse:

World Traveller (Economy) – 711 euro
World Traveller Plus (Economy Superior) – 1585 euro
Club World (Business) – 2695 euro

Alte destinații anunțate de British Airways sunt Chengdu (China), spre care compania va zbura cu noile Boeing-uri 777-300ER, respectiv Colombo (Sri Lanka), ultima urmând să fie lansată pe 15 aprilie. “Rutele lung-curier asigură creșterea British Airways, fapt pentru care suntem mândri să anunțăm extinderea rețelei noastre globale de destinații”, a afirmat Emil Delibashev cu ocazia conferinței de la București.

În ceea ce privește rutele scurt-curier BA a anunțat 3 noi destinații europene cu plecare de pe Londra Heathrow, zborurile spre acestea urmând să fie operate cu Airbus-uri A319. Este vorba despre Zagreb, Rotterdam și Leeds Bradford. Pentru Rotterdam, prețul unui bilet dus-întors în cabina Euro Traveller (Economy) este de 325 de euro, un bilet în cabina Club Europe (Business) costând 921 de euro, prețuri cu toate taxele incluse. În ceea ce privește Rotterdam, prețul unui bilet dus-întors în cabina Euro Traveller (Economy) este de 272 de euro, un bilet în cabina Club Europe (Business) costând 1.116 euro, de asemenea prețuri cu toate taxele incluse.

alt

Leave a Reply