Industry

Brand-ul Pan Am revine in vara acestui an

alt

Printr-un comunicat emis pe 5 aprilie, Pan American Airways Global Holdings, Inc. (New York) a anuntat ca vrea sa reinvie brandul Pan Am in vara acestui an.

Pan American Airways Global Holdings, Inc. detine 6 brand-uri din familia Pan American. La sfarsitul lunii trecute, Pan American a purtat discutii cu o companie de inchirieri, numele acesteia nefiind facut public. Cele doua parti au semnat si o scrisoare de intentie in vederea achizitionarii de aeronave cand acestea vor fi gata de livrare. Daca Pan Am revine in vara acestui an, va fi pentru a 4-a oara cand acest nume este folosit de o companie. Iata declaratia din 5 aprilie:

“Pan American Airways este incantat sa anunte ca a terminat selectia formala de avioane pentru relansarea brand-ului la inceputul verii, selectia incluzand avioane Boeing 737-800. Pe masura ce operatiunile se vor dezvolta, vom face un upgrade al flotei. Pan American vrea sa ofere din nou servicii de inalta calitate apreciate in trecut de numerosi pasageri din intreaga lume. Aceste asteptari se vor traduce printr-un model de business adaptat secolului 21 pe masura ce ne indreptam spre relansarea brand-ului, in vara acestui an.”

Surse apropiate Pan American Airways Global Holdings au declarat ca procesul de recrutare a pilotilor si insotitorilor de zbor va incepe in saptamana 21-25 aprilie, anunturile de angajare urmand sa fie facute publice. Daca doriti totusi sa aplicati pentru o pozitie inainte de inceperea procesului de recrutare o puteti face trimitand CV-ul la hr@paaglobal.com. Va reamintim ca Pan American World Airways (Pan Am) a fost fondata pe 14 martie 1927, a inceput operatiunile pe 19 octombrie 1927 si le-a sistat pe 4 decembrie 1991.

alt

Leave a Reply