Features

BA testează check-in-ul automat

alt

British Airways testează un nou serviciu care permite pasagerilor să facă automat check-in-ul cu 24 de ore înaintea zborului. Și asta nu este tot.

Pe lângă check-in-ul automat, același serviciu îți alege un loc în avion după care îți trimite automat cartea de îmbarcare în format electronic. Serviciul va fi lansat în această lună (septembrie) și va fi oferit, pentru început, doar anumitor pasageri care pleacă de pe aeroporturi franceze. Ulterior, din primăvara viitoare va ajunge la “un grup mai mare de călători”.

Potrivit BA, “în timpul testelor locurile vor fi alocate în regim individual. Dacă pasagerii vor dori schimbarea locului respectiv, pot face acest lucru”. Dacă testele vor avea succes, British Airways afirmă ca va introduce serviciul ca opțional în întreaga rețea a companiei până la finele lui 2013. “În viitor vrem să permitem pasagerilor să-și salveze preferințele personale și, dacă situația o permite, să le fie alocate automat acele locuri dorite” a afirmat un oficial British Airways.

Leave a Reply