Industry

BA promovează simbolurile britanice

alt

Alături de VisitBritain, agenția națională de turism ce răspunde de strategia de marketing a Marii Britanii la nivel mondial, British Airways i-a surprins pe vizitatorii unui mall din Moscova.

Inspirându-se din experienţele şi personajele pe care vizitatorii se aşteaptă să le întâlnească atunci când călătoresc cu avionul în Marea Britanie, British Airways a realizat un flashmob în Afimall Shopping Centre din Moscova prezentându-le cumpărătorilor amuzaţi sosii ale celor patru membri ai trupei Beatles, James Bond, Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, Garda Regală, Mary Poppins şi un cântăreţ singuratic din cimpoi.

Astfel, fanii muzicii, iubitorii filmului, admiratorii familiei regale şi anglofilii aspiranţi au fost invitaţi să se alăture simbolurilor lor britanice preferate, pătrunzând în interiorul unei spectaculoase valize cu steagul britanic. Bucurându-se de o ofertă generoasă care include acceptarea unor bagaje de până la 23 kg în cabinele World Traveller (Economy) şi World Traveller Plus (Economy Superior), oaspeţii British Airways pot opta pentru o valiză la fel de mare cu care să îşi aducă acasă toate suvenirurile de vacanţă din Anglia.

Leave a Reply