Industry

Aviro Air, un nou operator din Romania?

Din informatiile noastre, “flota” Aviro Air Airlines – asa cum apare numele pe site-ul companiei – include momentan un British Aerospace 146 (YR-AVR).

Tot pe site-ul Aviro Air citim ca a fost infiintat in 2014 ca operator comercial cu certificat emis de Autoritatea Aeronautica Romana. Aviro Air vrea sa ofere servicii VIP si zboruri charter conform certificarii EASA si Air Operator’s Certificate (AOC). Desi in sectiunea News vedem “In curand detalii despre destinatii si data de incepere a operatiunilor”, in zona “About” aflam ca destinatiile vor fi din Europa “si nu numai”. Cea mai cuprinzatoare sectiune este cea a echipei, in fruntea careia il gasim pe Aurel Bitianu – Accountable Manager, fost manager si actionar principal MIA Airlines potrivit forum.fly-ra.com. Din echipa mai fac parte: Bogdan Istrate – Ground Operations, Serban Dumitru – Flight Operations, Victor Candoi – Compliance Monitoring si Radu Dumbrava – Flight Safety.

Daca stiti mai multe detalii despre aceasta companie, comentati aici sau pe pagina noastra de Facebook. Story via Rares Mandu.

Leave a Reply