Industry

Alitalia: +7 capacitate lung-curier si noi rute in vara 2016

In vara acestui an, Alitalia va mari cu 7% capacitatea pe rutele lung-curier. Totodata, compania va deschide noi rute in Italia si va creste numarul frecventelor pe anumite rute interne.

Pe 1 mai, Alitalia va deschide ruta Roma – Santiago de Chile, urmand ca pe 16 iunie sa inceapa zborurile spre Mexico City. De asemenea, va relua zborurile din Roma spre Los Angeles si Chicago, urmand sa mareasca si frecventele spre Seul, ruta redeschisa pe 1 mai 2015. In orarul de vara 2016, Alitalia va opera peste 4400 de zboruri / saptamana spre 70 de destinatii externe si 27 interne. Aici, compania isi va consolida reteaua prin noi rute: Bologna-Catania din 1 mai si Bologna – Lamezia Terme, respectiv Reggio Calabria din august.

Totodata, Alitalia va mari numarul frecventelor intre Catania-Milano si Palermo-Milano, Napoli-Torino si Bari, Catania, Trieste spre Roma. Pasagerii vor beneficia de mai multe zboruri si din Roma catre Marsilia, Nisa, Praga, Teheran, Beirut, dar si din Milano spre Frankfurt si London City. Incepand din august, Alitalia va deservi – din Roma si Milano – destinatii populare de vacanta: Thessaloniki, Corfu, Heraklion, Mikonos, Santorini, Rhodos, Mallorca, Ibiza si Menorca.

Leave a Reply