Industry

Airbus A320 Air France în culori aniversare

By 24-10-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 22 octombrie Air France a recepționat Airbus-ul A320 (F-HEPG) vopsit în livery-ul aniversar 80 de ani. Avionul va zbura zilnic, logo-ul special urmând să fie afișat timp de un an.

A320-ul cu sharklets înmatriculat F-HEPG nu este singurul avion aniversar din flota Air France, livery-ul special fiind imprimat și pe un Airbus A380-800 (F-HPJI). Airbus-ul A320 dispune și de o nouă generație de scaune, mai ușoare și mai confortabile. În toate clasele de călătorie, aceste scaune oferă cu până la 4 cm mai mult spațiu la picioare. Cotierele pot fi ridicate complet și integrate în spătarul rabatabil, facilitând accesul. Tetierele sunt integrate în structura scaunelor, cârligele pentru haine putând fi utilizate indiferent de poziția tăviței.

La Business Class, locul din mijloc este lăsat liber pentru a asigura spațiu suplimentar și a nu afecta intimitatea pasagerilor. Pe lângă faptul că oferă mai mult confort, noile scaune – cu 20% mai ușore decât precedentele – contribuie și la protejarea mediului înconjurător. Concret, noile scaune și sharklets-urile din vârful aripilor asigură un consum mai redus cu circa 147 de tone de carburant în fiecare an, emisiile de CO2 fiind reduse cu 460 de tone anual. Pentru mai multe informații despre 80 de ani Air France accesați site-ul dedicat.

http://www.youtube.com/watch?v=1ayuXeLiibs

http://www.youtube.com/watch?v=j1-48U1PMgE

Leave a Reply