Industry

Air Transat: zboruri intre Canada si Bucuresti anuntate in curand?

Pe 13 noiembrie, Air Transat a prezentat noul livery si, potrivit unor surse, ar urma sa anunte in curand zboruri intre Canada si Bucuresti.

Potrivit acelorasi surse, prima ruta ar urma sa fie Toronto – Bucuresti. Daca anuntul oficial va fi facut, ramane de vazut cand vor incepe aceste zboruri: mai devreme sau mai tarziu decat Air Canada Rouge? Asa cum stiti de pe Aeronews.ro, care a publicat informatia la cateva minute dupa emiterea comunicatului de presa, Air Canada Rouge va zbura spre Bucuresti din Montreal si Toronto incepand din 7 si 9 iunie 2018.

Fondata in decembrie 1986, compania Air Transat are sediul la Montreal si 3000 de angajati, alte baze importante fiind Toronto si Vancouver. Flota este compusa din 35 de avioane: 7 Airbus-uri A310, 17 A330 (versiunile -200 si -300) si 11 Boeing-uri 737. In fiecare an, aproape 4,5 milioane de pasageri calatoresc cu Air Transat spre 60 de destinatii din 26 de tari.┬áIn 2017, Air Transat a fost desemnata de Skytrax, pentru al 6-lea an consecutiv, “Best leisure airline in North America”, ocupand locul secund la categoria “Leisure airline” la nivel mondial. In Europa, Air Transat ofera zboruri catre 30 de destinatii, inclusiv Budapesta si Praga.

Leave a Reply