Business Jets

Air France ofera serviciul jet privat

By 03-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Incepand din 3 iulie, pasagerii clasei La Premiere (First) Air France se bucura de un nou serviciu din partea companiei membre SkyTeam: transfer cu jet privat din / catre Paris.

Oferit in colaborare cu Wijet, serviciul se adreseaza pasagerilor La Premiere (First) aflati in tranzit pe aeroportul Paris CDG. Fie ca sosesc in Paris sau pleaca din capitala Frantei, pasagerii La Premiere pot folosi serviciul alaturi de “colegii lor de calatorie” care zboara in clasa Business. Zborurile private sunt operate cu Cessna Citation Mustang, avioane ce pot decola sau ateriza pe 1200 de aeroporturi din Franta si Europa aflate la 2,5 ore de Paris. Evident, pasagerii isi pot alege timpul dorit la care vor decola.

Pe aeroportul de plecare, procedurile sunt simplificate: nu exista formalitati check-in si imbarcarea este imediata. Atunci cand aleg serviciile unui jet privat Air France, pasagerii au la dispozitie o cabina eleganta cu 4 fotolii imbracate in tapiterie din piele. Doua fotolii se rabateaza la 140 de grade, fiind ideale pentru relaxare in timpul zborului. In partea din fata si cea din spate a jet-ului, spatii pentru bagaje ofera un volum de 1,6 metri cubi. In timpul zborului cu Cessna Citation Mustang, pasagerii primesc bauturi alcoolice si racoritoare, o masa calda si delicatese din patiseria frantuzeasca. Oferta este completata de ziare, reviste, tablete si telefonie prin satelit oferita gratuit.

Serviciul de jet privat Air France este cu 40% mai ieftin decat alte servicii de acest gen. Tarifele pleaca de al 2400 EUR (cu taxe incluse) / ora pentru un zbor dus-intors catre sau dinspre aeroportul Paris CDG. Tariful se aplica pe business jet si nu per pasager. Folosind noul serviciu de jet privat, pasagerii Air France La Premiere pot acumula mile ca parte a Flying Blue, desemnat “Cel mai bun program de fidelizare din Europa si Africa” la Freddie Awards 2014.

VIDEO: Noua clasa La Premiere Air France.
Noile cabine Business, Premium Eco si Economy.
O vara cu surprize de la Air France.
“Air France, France is in the air” la Bucuresti.

alt

alt

Leave a Reply