Industry

Air France: noi cabine si acces Wi-Fi la Internet pe rutele mediu-curier

Din aprilie 2015 Air France va introduce noi scaune pe flota mediu-curier. Totodata, timp de 3 luni, compania va efectua teste cu doua aeronave pentru a oferi pasagerilor, alaturi de Orange, Wi-Fi la bord.

Imbracate in piele, noile scaune se vor regasi in ambele clase de calatorie, Economy si Business. In prima jumatate a anului 2015 vor fi echipate cu noul produs 24 de Airbus-uri A319, urmate de 25x A320 in primele 6 luni din 2016. De asemenea, Air France isi upgradeaza si oferta mediu-curier in Business Class, oferind mic dejun complet si un snack sau o gustare rece in restul zilei. Pe zborurile mediu-curier mai lungi, serviciul la bord va fi “modelat dupa zborurile lung-curier”. Pentru pasagerii din Economy, o gustare calda va fi oferita pe zborurile mai lungi din reteaua mediu-curier.

In vara anului viitor, timp de 3 luni, Air France si Orange vor oferi pe doua Airbus-uri A320 din reteaua scurt- si mediu-curier acces Wi-Fi la Internet (contra cost). Compania vrea sa testeze astfel functionarea serviciului si feedback-ul primit din partea pasagerilor. Tarifele urmeaza sa fie anuntate de Orange in 2015. Un studiu facut de BVA in randul a peste 2000 de pasageri Air France a aratat ca 78% ar fi interesati sa aiba la bord acces Wi-Fi la Internet, in timp ce 28% spun ca sunt dispusi sa plateasca pentru acesta daca tarifele sunt rezonabile.

AF-medium-hall-seats AF-medium-hall-seat-back

Leave a Reply