Features

Air France La Premiere și arta urbană

alt

Din 10 septembrie pasagerii clasei La Premiere Air France (First Class) pot admira creații exclusive ale lui JonOne, un cunoscut artist urban din Statele Unite.

Lucrările artistului pot fi admirate în lounge-ul La Premiere din noul Terminal 2E al aeroportului Paris CDG și la bordul curselor lung-curier Air France. Aici, pasagerii clasei La Premiere pot descoperi noile meniuri și liste de vinuri al căror design este semnat de JonOne. La sol, imaginația artistului iese în evidență prin sculptura cu LED-uri albastre și un graffiti din fibră de sticlă de 1,5 metri lungime (aceste lucrări vor fi expuse până în luna decembrie 2012).

alt

De peste 10 ani Air France a dezvoltat legături strânse cu lumea artei şi s-a poziţionat ca o linie aeriană contemporană. Air France susţine o atitudine avangardistă, prezentând clienţilor săi artişti şi creaţii surprinzătoare. Un alt exemplu în acest sens: galeria de artă regăsită pe puntea superioară a Airbus-urilor A380 Air France, în fața clasei Affaires (Business), o premieră mondială. Galeria respectivă prezintă în format digital, pe ecrane de 38 cm, lucrări de artă de la muzee renumite din întreaga lume: Luvru (Paris), Palazzo Grassi (Veneția), Museum of Modern Art/MoMA (New York).

alt

alt

Leave a Reply