Industry

Air France: doua distinctii in cadrul World Airline Awards 2015, Skytrax

19 milioane de pasageri au decis: Air France este “World’s most improved airline” si ofera “Cea mai buna experienta culinara intr-un lounge First Class”.

Este pentru al doilea an consecutiv cand Air France primeste premiul “Best First Class Airline Lounge Dining”. Distinctiile au fost inmanate la Paris (in cadrul airshow-ului de la Le Bourget) lui Alexandre de Juniac, CEO si Presedinte Air France-KLM, care a declarat: “Aceste premii subliniaza dorinta pe care o avem la Air France de a oferi produse si servicii si mai bune pasagerilor nostri.”

World’s Most Improved Airline

Air France investeste peste 550 de milioane de euro pentru experiente superioare oferite pasagerilor, atat in aer, cat si la sol. 44 de Boeing-uri 777 sunt echipate treptat cu noile cabine La Premiere, Business, Premium Eco si Economy. In paralel, noi scaune cu tapiterie din piele sunt instalate treptat pe 24 de Airbus-uri A319 si 25 de A320. Ofensiva este completata de noi delicatese, servicii imbunatatite in aeroport si o mai mare flexibilitate pentru calatoriile business.

Best First Class Airline Lounge Dining

Prin serviciile de 5 stele oferite si oferta culinara, lounge-ul Air France La Premiere din aeroportul Paris Charles de Gaulle a devenit o referinta in materie la nivel mondial. Restaurantul lounge-ului ofera delicatese semnate Alain Ducasse, alaturi de cele mai bune vinuri selectate de Air France. Lounge-ul dispune si de un bar, unde pasagerii pot savura o gama variata de cocktail-uri.

Leave a Reply