Industry

Air France, cel mai mare echipaj feminin

alt

Air France sărbătorește Ziua Femeii prin cel mai mare echipaj exclusiv feminin, 2 piloți și 22 de stewardese, la bordul zborului AF054 spre Washington Dulles operat cu A380.

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită de Air France și în anii anteriori. În premieră, anul acesta Air France sărbătorește 8 martie la bordul Airbus-ului A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, ce poate primi până la 516 pasageri. Zborul AF054 Paris CDG-Washington Dulles de astăzi, 8 martie 2013, are un echipaj exclusiv feminin format din 2 piloți și 22 de stewardese.

Echipajele feminine nu sunt o noutate la Air France, compania operând în această formulă de câteva ori pe an. Fie că zboară spre Beijing, Tokyo, Mexico City sau Washington, aceste echipaje exclusiv feminine se bucură de primirea călduroasă a pasagerilor. Air France va efectua pe 9 martie un al doilea zbor cu un echipaj 100% feminin, mai precis zborul AF3578 de la Paris spre Antananarivo, capitala și cel mai mare oraș din Madagascar. Zborul respectiv va fi efectuat cu un Boeing 777-200.

Leave a Reply