Industry

Air France are o reputație bună în China

alt

Cu ocazia Jinghua Travel New Model Awards 2012 Air France a fost desemnată “Compania aeriană cu cea mai bună reputație” în China.

Premiile au fost organizate de Beijing Times – unul dintre cele mai citite ziare din capitala Chinei (peste 830.000 de exemplare tiraj zilnic) – și răsplătesc jucătorii importanți din industria chineză de turism, de la agenții până la linii aeriene și hoteluri. Rezultatele ediției din acest an au fost obținute pe baza voturilor de la cititori, a utilizatorilor de Internet și a experților din domeniu.

Totodată, Air France a primit și premiul pentru “Cea mai bună rețea a unei linii aeriene” cu ocazia 2012 Travel Industry Awards, un eveniment organizat de Shanghai Morning Post, respectiv distincția “Cel mai bun First Class” cu ocazia Beijing Evening News Travel Awards. Air France și KLM operează 87 de zboruri săptămânale din Paris CDG și Amsterdam Schiphol către 9 destinații din China: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Taipei, Wuhan și Xiamen.

Leave a Reply