Industry

Air France, de 4 ori zilnic Bucuresti-Paris

Incepand cu 30 martie Air France isi va consolida prezenta la Bucuresti prin introducerea unei noi frecvente zilnice intre Bucuresti si Paris.

Noul zbor cu plecare din Bucuresti va avea indicativul AF1689 si va decola la ora 11:55. Zborul Paris-Bucuresti AF1688 decoleaza de pe aeroportul Charles de Gaulle la ora locala 07:15. Biletele pot fi deja rezervate. Acest nou zbor se adauga celor 3 efectuate zilnic de Air France şi celor doua zboruri efectuate zilnic de TAROM. Companii membre SkyTeam, Air France si TAROM au incheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurand astfel conexiunea facila atat a pasagerilor TAROM, cat si Air France spre alte destinatii intercontinentale.

Conexiuni mai scurte spre intreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania şi restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa zboare mai departe spre destinatii ca Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim doua ore si 40 de minute, timp imbunatatit cu aproximativ doua ore. La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din St. Maarten, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore, dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si doua ore si 45 de minute.

ON-BOARD Cu A340 Air France la St. Maarten.
Noile cabine Air France spre Sao Paulo, Jakarta si Singapore.
Boeing 747 Air France si MD-11 KLM la SXM.

Leave a Reply