Industry

28-29 martie: Air Navigation Convention, editie aniversara

A 10-a editie Air Navigation Convention – “Making of a Decade” – va avea loc pe 28 si 29 martie in sala AN010 a Universitatii Politehnica Bucuresti (UPB). Ca si in anii precedenti, Aeronews.ro se numara printre partenerii media.

Scopul acestui eveniment organizat de studenții din cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala din București, secția Navigație Aeriană este de a intari relatia dintre expertii in aviatie din Europa si studentii facultatii, cat si de a oferi studentilor posibilitatea unui internship in companiile de top din domeniul aviatiei.

Ca si in anii precedenti, obiectivul Air Navigation Convention 2019 este de a reuni, timp de doua zile, cat mai multi studenti și absolvenții de la Air Navigation, profesori și angajatori atât din țară, cât și de peste hotare. Rolul acestui eveniment este de a facilita căutările studenților in gasirea celor mai potrivite stagii de practica obligatorie.

Invitati ai acesti editii aniversare sunt angajatori din Romania, dar si din Europa – EUROCONTROL, NATS (UK), ROMATSA, etc – studenți din toți anii de studiu de la secția Air Navigation, absolvenții ai acestei secții, profesori. Sponsori ai editiei cu nr. 10 sunt RAS – Regional Air Services, Deimos Space, Frequentis si Blue Air, iar parteneri: Terrabisco, INCAS, IATA, Stiinta si Tehnica.

Leave a Reply