Industry

20 de ani de Lufthansa Miles & More

alt

Miles & More, programul de fidelitate Lufthansa și cel mai mare program de acest gen din Europa, aniversează 20 de ani în 2013 și 23 de milioane de membri în întreaga lume.

Celebrating 20 Years of More” este motto-ul pentru evenimentele menite a sărbători aniversarea celor 20 de ani de Miles & More. Cu 23 de milioane de membri pe plan mondial și peste 350 de parteneri din întreaga industrie, Miles & More este cel mai mare program frequent flyer din Europa.

La aniversarea celor 20 de ani Miles & More se pot câștiga și premii exclusive oferite de compania Lufthansa. Primul dintre acesta este cât se poate de spectaculos: un zbor pentru două persoane deasupra Floridei (SUA) în condiții de imponderabilitate. Câștigătorii, care vor fi desemnați prin tragere la sorți, se vor bucura și de câteva zile de antrenament la Kennedy Space Center din Cape Canaveral, Florida. Lufthansa va asigura atât zborurile până în SUA și înapoi, cât și cazarea celor doi norocosi. Pentru a vă înscrie accesați www.miles-and-more.com/20 și apăsați butonul More+ de pe homepage.

Mai mult, actualii membri ai programului de fidelitate Lufthansa pot câștiga în luna martie cu 20% mai multe mile pe toate zborurile Lufthansa. Pentru asta trebuie să se numere printre primii 20.000 care s-au înscris pe www.miles-and-more.com/20 începând de astăzi, 6 martie. Surplusul de 20% poate fi acumulat de la data înscrierii până la sfârșitul lunii martie. În plus, membrii programului Miles & More pot afla, în prima zi a fiecărei luni, informații despre noile promoții prin apăsarea butonului More+.

alt

http://www.youtube.com/watch?v=ztjFZysoTGk

Leave a Reply